mandag 8. september 2014

Høstmote med Axel og Gustav..


Hei og god morgen til alle dere. Nå begynner vi å komme et lite stykke ut i September, og gradestokken beveger seg sakte men sikkert nedover. Det gjør ingen verdens ting for oss, vi elsker nemlig høsten!

For en liten stund siden hadde vi besøk av brødrene Axel og Ludvig som vi kledde opp i noen av sesongens mest trendy klær til gutter.Denimstoff, flanellskjorter og collegeinspirerte gensere dominerer motebildet for gutter denne høsten. Den tøffe jakken fra Diesel er helt genial og passer perfekt nå i denne overgangstiden mellom sommer og høst. 

Disse sekkene har vært utrolig populære og har nærmest blitt revet ut av butikken den siste tiden! Vi har fortsatt et lite utvalg igjen, så om du vil sikre deg en er det bare å ringe butikken på 21 01 33 55 for å holde av. Vi er spesielt glad i den freshe, oransje fargen. Snakk om å sprite opp et antrekk! 

Denim på denim er i vinden denne høsten. Miks og match forskjellige denimplagg for et avslappet og moteriktig uttrykk. Disse skjortene kommer fra Scotch Shrunk, som er en barnelinje fra det hollandske merket Scotch & Soda. 

Vi håper dere likte bildene! Tusen takk til Axel og Ludvig 

Klem fra Daisyjentene 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar