lørdag 15. mars 2014

Bildeserie: Vårklær hos Daisy!

Hei og hopp - og god lørdag! 

I dag har vi hatt besøk av Sofie, Henrik og Axel som har stått modell for oss! Vi kledde dem opp i masse nye vårklær, og de så rett og slett helskjønne ut! 

Vi har masse bilder å vise dere, så gjør dere klar for en liten bildeboom...Til venstre ser dere skjønne Sofie i en topp med batikktrykk fra Scotch Rbelle (499,-) og jeansshorts fra Retour. (599,-) Til høyre har hun på seg shorts fra Pepe jeans (599,-) og skinnjakke fra Retour (99,-)


Til høyre har Henrik på seg Jeans fra Levis (399,-) og stripete hettegenser fra Scotch Shrunk (699,-)  Sofie har på seg det samme antrekket som på bildet over, og Axel har på seg t-shirt (269,-) skjorte (599,-) og bukse (399,-) Hele antrekket fra Levis!
Over har Henrik til høyre på seg t-shirt fra Skotch Shrunk (399,-) og bukseshorts fra Pepe jeans (379,-) Sofie har på seg t-shirt (299,-) og skjørt (649,-) begge fra Scotch Rbelle. Axel har på seg bukseshorts fra Scotch Shrunk (599,-) og en superkul t-skjorte!Disse boblejakkene passer perfekt nå som det er vår! De er også superlette og det følger med en jakkepose som jakken kan pakkes inn i. Praktisk til reise! Jakkene koster 1098,- og finner i mange farger!

Tusen takk til Henrik, Sofie og Axel! De har vært så flinke og tålmodige. Virkelig en skjønn gjeng!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar