mandag 6. januar 2014

En forsmak på vår/sommer 2014..

Endelig er det duket for en ny sesong, med masse fristende nyheter hos Daisy. Med ny barneblogg vil vi denne sesongen også ha økt fokus på de minste i familien, noe det har vært ønske og etterspørsel om i lang tid. 

I øverste kollasje ser du noen godbiter fra spanske Mayoral som vi gleder oss til å få inn i sortiment. Beige, korall, blonder og glitter er noen stikkord som beskriver Mayorals sommerkolleksjon til pike. Kan det bli freshere?
Vår-/sommersesongen 2014 overgår alt det meste! Derfor klarer vi ikke dy oss med å vise dere en smakebit på hva som ventes inn i løpet av de kommende ukene. Her ser du nydelige strutteskjørtene fra Dolly, som dere kommer til å se mye av i motebildet fremover. (Kommer i fargene som er vist på bildene i str. 6-14 år). 
Om ikke lenge kan vi glede oss over nytt, kult badetøy fra Pepe Jeans. Perfekt for dere som planlegger å reise sydover i løpet av vinteren. 
Vi får også inn tøffe strandbager og pc-vesker, samt matchende strandkjoler og trøyer fra dette merket. 
Paisley er utvilsomt tilbake og vi elsker det!
Pepe Jeans leverer også kule t-skjorter og hettegensere i freshe farger til gutta. 
Rødt, oransje og blått er blant sesongens mest aktuelle farger. 
Oransje og blått ser vi også mye til i vår-/sommerkolleksjonen til Levis. Superkult og komfortabelt på samme tid! 
Levis leverer også superfine babyklær til oss i sesongen som kommer. "My first Levis" med stikk kommer tilbake til både gutt og pike, samt disse herlige snekkerbuksene i ekte retrostil. 

Gled deg til en ny sesong med masse fine barneklær hos Daisy. Flere smakebiter kommer! :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar